Facebook страница

Pages

ОБЈАВЕ

ПРВО СИНДИКАЛНО СНИМАЊЕ КОД НОВОГ ИЗВРШНОГ ПРОДУЦЕНТА

ТРЕНУТНА РАСПОДЕЛА УЛОГА СИНДИКАТА НА СЦЕНИ У ВИСОКО-БУЏЕТНОЈ ПРОДУКЦИЈИ

Министарство унутрашњих послова (читај: Холивуд) је циљано на чело своје филмске продукције поставио новоизабрану државну секретарку госпођицу Дијану као дуго очекиваног извршног продуцента. МУП тиме најављује да излази из свере дуго форсираних класичних "фемили" сапуница и отвара врата за жустрији жанр са елементима хорора попут некадашњих Хичкокових остварења. Наравно, што је сасвим очекивано, неке од досадашњих стандардних звезди, имаће вероватно проблема да се уклопе у нови режим рада где се реално може очекивати и нова подела и расподела епизодних улога и ново додељивање главних улога.
Како год, МУП тиме јасно ставља до знања да ће досадашње стандардне улоге бити стављене на тест и да ће се у предстојећем периоду статус "звезде" морати бранити, како би публика могла понови осетити дражи адреналин-неизвесних сцена са пратећим модерним спец-терминолошким-ефектима.

А сада - скор са јучерашњег првог снимања је следећи:

НСП - у маниру привилегованих и размажених мега-звезда није дошао на снимање (разлог: не долази на пробна снимања због интимне везе са челником куће; узрок: хронично обољење нарцисоидности, конфузност карактера, промена пола и сукоб личности).

ПСС - сасвим очекивано, као што то већ одређени период константно чини, није дошао на снимање (разлог: шпекулисање иза кулиса да мења продукцију и прелази на тзв."шпагети вестерн" тржиште са више акције; узрок: уметничка истрошеност, надменост и слично)

ССП - као и по обичају, на време стигао и одрадио снимање засенивши продукцију и показавши професионалност тиме што поседује тај дар да без икаквих мука пређе из досадашње стандардне трилер/драма фазе на страва и ужас режим рада. По свим тачкама сценарија све одрађено школски у једној клапи.

НПСС - као што претходно и индиректно најавише својим скорашњим непромишљеним иступума у јавности и критикама упућеним филмској кући, нису се појавили пред новим извршним продуцентом. (разлог: трема - о чему се можете ближе упознати >>>ОВДЕ<<<узрок: претерано и пребрзо стицање славе наглим прошлогодишњим преласком из свере акционо/научно-фантастичких и бизар/порнографских жанрова на наметнут и условљен жанр комедије што је проузроковало претерано трошење новца, пороке и слично)

       Дакле, данашњим краћим дневним прелиставањем и освртом на седму уметност у МУП-у то је отприлике то што забележисмо. У даљим извештавањима наравно биће ту много више збивања, неизвесности, занимљивости "иза сцене" итд итд.
       Још нам само недостаје, за крај, да напоменемо да МИ и даље одолевамо прихватању епизодних споредних улога у овој, сада већ глобалној индустрији, и држимо се локалних театара далеко од свог тог гламура у нади да ће се некад' вратити потреба публике за култним остварењима типа "They Live" [Они Живе] Џона Карпетнера и слично, где би са задовољством прихватили позив и са задовољством дали свој печат таквом неком остварењу.

11.08.2017.год.
у  Н е г о т и н у         |>>>-ПСП инфо-<<<|
                     
                        facebook page

No comments:

Post a Comment