Facebook страница

Pages

ОБЈАВЕ

РАМПА ЗА ПРОЦЕНАТ

Дана 19.11.2017.год. у медијима се појавио текст Slučaj Pećinci, druga strana medalje: Dosta nam je više političara koji koriste nas zbog svojih dnevnopolitičkih i drugih interesa у коме је пренешена у целости објава са сајта СИНДИКАТА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ -ССП- која је базирана на намери "одбране полицијске струке" нападнуте дневно-страначким јефтиним политиканством, а на коју се изјавом такође надовезао и председник ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАЛНОГ ПОКРЕТА -ПСП-.

О интенцији тог текста просудите сами уз помоћ Link-a са почетка овог текста...

Међутим, као што то обично бива, сваки став има и своје "али" које нам овог пута долази из ЖУТЕ синдикалне кухиње зване СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ И ПОЛИЦИЈСКИХ СТАРЕШИНА -СПИПС-

НАРАВНО ДА МИ ЈЕ СМЕШНО ДА УОПШТЕ УЛАЗИМ У БИЛО КАКВО ПОЛЕМИСАЊЕ СА АУТОРОМ ТЕ НЕКЕ КРИТИКЕ У ВЕЗИ СА ТЕКСТОМ МЕДИЈА ЗАСНОВАНОМ НА ОБЈАВИ ССП И МОЈОЈ ИЗЈАВИ ДАТОЈ НОВИНАРУ. ДА КРИТИКА ДОЛАЗИ ОД НЕКОГ СТРУЧНИЈЕГ, НЕКОГ СА ИСТИНСКИМ ИСКУСТВОМ ПОЛИЦИЈЕ КОЈИ РАЗУМЕ И ПОЗНАЈЕ УЛИЦУ, ЖАРГОНСКИ РЕЧЕНО - ПА АЈД' -  А ОВАКО... СВАКАКО ТО ВИДИМ КАО ЈЕФТИНИ И НЕУСПЕЛИ ПОКУШАЈ РАМПЕ НЕКОГ ВИСОКОГ ТРОМОГ ЦЕНТРА НАД КРИЛНИМ ПЛЕЈОМ, ВЕРОВАТНО ЗАРАД ПОБОЉШАЊА ПРОЦЕНТА У СКОКУ! 

Игор Ђурђевић, председник ПСП
21.11.2017.год.

у  Н е г о т и н у          |>>>-ПСП инфо-<<<|
           

No comments:

Post a Comment