ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ

ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ
Јединствена синдикална организација запослених у МУП Р.Србије основана 17.10.2017.год. у Неготину као самостални и независни синдикат, аутономан у односу на све синдикалне централе и као такав регистрован 02.12.2017.год. -ПСП- представља и заступа председник Игор Ђурђевић - контакт: 019/542-955; 956; 957; 069/22-33-513; E-mail: policijski.sindikalni.pokret@gmail.com ; Адреса централе: Момчила Ранковића 2, 19300 Неготин. [Рег.бр.24442; м.бр.17900536; пиб: 109931569]

З а х в а л н и ц а

       Дана 29.09.2017.године удружење ДИЈАСПОРА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ је, посредством ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАЛНОГ ПОКРЕТА, запосленима у Полицијској станици Неготин уручило Донацију у виду разне савремене техничке опреме за рад у вредности која премашује и износ од 3.100 евра!

Наравно о том несвакидашњем величанственом догађају уследило је писање многих интернет-портала, а са лица места известиле су и локална и регионална телевизија прилозима у дневним вестима. Суштински оно о чему је писано, као и сам видео-прилог, садржани су овде: |>>>КАД НЕ МОЖЕ ДРЖАВА ТУ ЈЕ ДИЈАСПОРА - ДИЈАСПОРА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ УРУЧИЛА ДОНАЦИЈУ У ВРЕДНОСТИ ОД 3.100 ЕВРА ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ НЕГОТИН<<<|


ПРЕДСЕДНИК ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАЛНОГ ПОКРЕТА ЈЕ 
УПУТИО ЗАХВАЛНИЦУ 
ПРЕДСЕДНИКУ 
УДРУЖЕЊА 
ДИЈАСПОРА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ


УДРУЖЕЊУ "ДИЈАСПОРА 
ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ"

- Госп.Боривоју Крекуловићу, председнику удружења

Поштовани,

          У своје лично име као и у име свих чланова синдикалне организације -Полицијски синдикални покрет- коју заступам, а слободан сам рећи - и испред свих запослених у Полицијској станици Неготин, захваљујем Вам на Донацији коју сте нам дана 29.09.2017.год. уручили. 
Ради се заиста о вредној, и пре свега неопходној, техничкој опреми за свакодневни канцеларијски и теренски рад са којом смо готово хронично оскудевали годинама. 
           Такође Вам захваљујем и на накнадном интересовању за нашим мишљењима и општим утисцима и сугестијама након којих сте ми указали, у шта иначе не сумњам, да ће доћи чак и до допунског скоријег допремања одређених артикала до потпуног опремања.
           Вама, и вашим сарадницима из удружења желим успешан даљи рад и у другим сегментима обзиром да сте свакако препознатљиви по мноштву племенитих активности и оријентисаношћу ка помагању не само полиције, већ и других битних институција нашег друштва и свих у "завичају" којима је помоћ неопходна.

                                                      Срдачно,
02.10.2017.год.
у  Н е г о т и н у            председник ПСП
                                           Игор Ђурђевић

02.10.2017.год.
у  Н е г о т и н у               |>>>-ПСП инфо-<<<|

                         facebook page


No comments:

Post a Comment