ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ

ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ
Јединствена синдикална организација запослених у МУП Р.Србије основана 17.10.2017.год. у Неготину као самостални и независни синдикат, аутономан у односу на све синдикалне централе и као такав регистрован 02.12.2017.год. -ПСП- представља и заступа председник Игор Ђурђевић - контакт: 019/542-955; 956; 957; 069/22-33-513; E-mail: policijski.sindikalni.pokret@gmail.com ; Адреса централе: Момчила Ранковића 2, 19300 Неготин. [Рег.бр.24442; м.бр.17900536; пиб: 109931569]

Да ли ће бити нових униформи за припаднике ИЈП до краја ове године ?!!

Подсећања ради ~ Путем Одсека за односе са синдикатима, након више дописа која датирају из периода летњих месеци, упутили смо током септембра месеца питање, а потом смо током октобра и добили повратни одговор од Сектора за материјално - финансијске послове у вези са набавком и поделом комплета нових униформи за припаднике ИЈП. Тим одговором смо заправо обавештени да није могуће прецизирати рок испоруке униформи обзиром да је крајњи корисник захтевао да се израде комплети за пробу, на основу чега би се израдила спецификација величинских бројева за поменута добра. Такође је тим одговором наведено и да је према уговору, испорука првобитно планирана крајем октобра месеца, али да ће иста због новонасталих околности бити пролонгирана за онолико времена колико буде потребно за дефинисање величинских бројева.

Обзиром да је дошао и децембар месец, наступили су веома хладни временски услови а припадници ИЈП настављају са ангажовањима у униформама које датирају и од пре 15 година са по једним паром панталона у комплету, инсистираћемо на овом питању на предстојећем децембарском састанку са Радном групом МУП... Дакле |>>> ДА ЛИ СУ У МЕЂУВРЕМЕНУ ДОСТАВЉЕНИ ВЕЛИЧИНСКИ БРОЈЕВИ ОД СТРАНЕ КОРИСНИКА И ДА ЛИ ЈЕ ОКВИРНО УТВРЂЕН ПЕРИОД ИСПОРУКЕ УНИФОРМИ КРАЈЊИМ КОРИСНИЦИМА НА ТЕРЕНУ...?!! И ДА ЛИ СЕ ИСПОРУКА И ПОДЕЛА ТИХ КОМПЛЕТА УНИФОРМИ МОЖЕ ОЧЕКИВАТИ ДО КРАЈА КАЛЕНДАРСКЕ 2017. ГОДИНЕ...?!! 

05.12.2017.год.

у  Н е г о т и н у          |>>>-ПСП инфо-<<<|
           


No comments:

Post a Comment