ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ

ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ
Јединствена синдикална организација запослених у МУП Р.Србије основана 17.10.2017.год. у Неготину као самостални и независни синдикат, аутономан у односу на све синдикалне централе и као такав регистрован 02.12.2017.год. -ПСП- представља и заступа председник Игор Ђурђевић - контакт: 019/542-955; 956; 957; 069/22-33-513; E-mail: policijski.sindikalni.pokret@gmail.com ; Адреса централе: Момчила Ранковића 2, 19300 Неготин. [Рег.бр.24442; м.бр.17900536; пиб: 109931569]

ЗА ШАКУ ДИНАРА

                    Јутрос у 08.00 сати из Полицијске станице Неготин ка седишту Полицијске управе Бор упутила се група полицајаца припадника Интервентне јединице полиције. Наравно у Бору је потом извршен збор Чете ИЈП у чијем су саставу такође и колеге из Мајданпека, Доњег Милановца, Кладова као и Бора. Циљ окупљања је извршење службеног задатка у Београду - фамозни "Дерби" као скуп "високог ризика", још један у дугом, дугом низу...!!!
Аутобус је ту, опрема се утоварује и пут ка Београду око 10.00 сати може да почне... Питате се - зашто толико рано кад' је утакмица у касним поподневним сатима...?!! Исувише је заиста о томе више коментарисати, а свакако је детаљно и описано у прошлогодишњем тексту под називом " Како припадник МУП Србије (полицајац) зарађује дневницу од 150 динара". Исувише је напомињати, апеловати  и писати да је управо и та дневница од пуних 150,оо динара и даље иста за целодневно, скоро па 24 часовно ангаживање...и то какво ангажовање?!! -Извршење најризичнијих, најтежих, најсложенијих и најодговорнијих задатака који се тичу јавног реда и мира...!!! - Сто и педесет целих динараааа... Шта више рећи...
                  У моменту писања овог текста, те колеге су и даље на путу, на повратку из Београда и њихов повратак на место збора у Бору се очекује далеко иза поноћи следећег дана...а повратак колега из Мајданпека, Доњег Милановца, Кладова и Неготина кућама се реално може очекивати раном зором. Надамо се да је задатак извршен у целости, без неких већих ексцеса у сусрету са "фином омладином незадовољном резултатом" и сличнима који једва чекају да се "опробају" и постигну какав "скор" у актуелном "лову на полицајце" који је све "модернији" ових дана...!!!

Колеге, сутра је нови дан и дан за ангажовање неког од Вас и на редовним, свакодневним локалним задатцима где посао свакако не сме да трпи, према томе пожурите...и видимо се.

У  Н е г о т и н у
04.03.2017.год.
                                           - ПСП инфо -

No comments:

Post a Comment