ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ

ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ
Јединствена синдикална организација запослених у МУП Р.Србије основана 17.10.2017.год. у Неготину као самостални и независни синдикат, аутономан у односу на све синдикалне централе и као такав регистрован 02.12.2017.год. -ПСП- представља и заступа председник Игор Ђурђевић - контакт: 019/542-955; 956; 957; 069/22-33-513; E-mail: policijski.sindikalni.pokret@gmail.com ; Адреса централе: Момчила Ранковића 2, 19300 Неготин. [Рег.бр.24442; м.бр.17900536; пиб: 109931569]

Последњи у низу овогодишњих "жутих" Извештаја...

12.12.2016.год. у Београду у Палати Србије одржан је децембарски месечни састанак радне групе кабинета министра у саставу државни секретар Миличковић и други високи функционери МУП-а са представницима репрезентативног инфо-сервиса којим председава председник Велимир Лукић.
Битна разлика која се уочава тј. која произилази из предметног Извештаја у форми саопштења осликава се у евидентним разликама у односу на раније Извештаје. Наиме, судећи по наведеном начину вербалног обраћања представника инфо-сервиса, закључује се да је чак два пута "тражено", а не као у досадашњим Извештајима "мољено". Заправо сама терминологија изражавања представника инфо-сервиса је попримила далеко "одлучнији" тон од досадашњег, тако рећи "благог наступа". Вероватно су представници инфо-сервиса тенденције "притиска" на представнике кабинета усмерили у правцу "захтевања" или "инсистирања" на одређеном. Конкретно, у два наврата је, ако се пође од претпоставке да је сам Извештај истинит, у што нема разлога сумње, изречено из уста представника инфо-сервиса "Тражимо да..." и то вероватно знатно повишеним тоном од уобичајеног.
Како год, инфо-сервис окончава ову 2016-ту годину остављањем утиска и најавом "жестоке" 2017-те.
По нашем мишљењу, а и по сазнањима од поверљивог извора, играч који је у задњој месечној рунди разговора унео ту неочекивану вербалну жустрину је присутниранији председавајући инфо-сервиса Велимир Барбулов, некадашњи инспектор за странце а потом и начелник Кикиндске полиције, познат под надимцима "Mad max adrenalin road warrior", које је стицао на друмовима Војводине радом у садејству са припадницима саобраћајне полиције. Човек средњег имена "одлучност" за кога се основано претпоставља да је кривац за овако неочекивано изговорене речи и то у два наврата.
Плански, циљано или случајно, како год, инфо-сервис окончава разговоре наговештајем да ће пооштрити свој рад, пре свега због увођења очигледно чуваног адута за преговоре.

У прилогу, симболично офарбани жутим тонером, налазе се списи односно предметни Извештај.

No comments:

Post a Comment