ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ

ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ
Јединствена синдикална организација запослених у МУП Р.Србије основана 17.10.2017.год. у Неготину као самостални и независни синдикат, аутономан у односу на све синдикалне централе и као такав регистрован 02.12.2017.год. -ПСП- представља и заступа председник Игор Ђурђевић - контакт: 019/542-955; 956; 957; 069/22-33-513; E-mail: policijski.sindikalni.pokret@gmail.com ; Адреса централе: Момчила Ранковића 2, 19300 Неготин. [Рег.бр.24442; м.бр.17900536; пиб: 109931569]

Позив на опште-колективну хуманост...

14.12.2016. у Неготину - На E-mail адресу ПСП-а пристигао је "Позив" у форми Јавног саопштења од председника Синдиката Запослених Полиције СЗП Дејана Ђукића са несвакидашњим апелом и и идејом која, у погледу креативности и пре свега хуманости, заиста превазилази све класичне "синдикалне акције" и неможе никога оставити равнодушним. Тим поводом садржај предметног запримљеног Акта преносимо у целости:

14.12.2016.године

               САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
                        (ЈАВНИ ПОЗИВ)

Као председник Синдиката Запослених Полиције и човек који не може остати равнодушан кад су болесна деца у Србији у питању,  позивам Председника РС, Премијера, Политичке странке, државне институције, синдикалне организације, остале организације, све медије, све јавне личности и све грађане Републике Србије да на уштрб украшавања градова и општина, довођења естрадних уметника за прославу новогодишњих празника, та новчана средства дамо за лечење болесне деце у Србији.
             Поштовани, сви напред наведени, ми имамо времена да славимо дуго година новогодишње празнике, многа деца у Србији која су тешко болесна немају ту шансу, али одрекнимо се сви ове године украшавања својих градова и довођења естрадних уметника у своје градове, дајмо шансу болесној деци да им помогнемо да се излече и са нама у наредним годинама новогодишње празнике дочекају са нама и славе много година.
Нама једна нова година без украшавања и естрадних уметника неће узети ништа али многа деца ће остати жива и излечена.
Будимо људи, заборавимо уживање дајмо шансу животу, дајмо шансу болесној деци, она су та која ће нас наследити и наставити наш пут где смо ми стали.
            Синдикат Запосених Полиције позива све медије у Србији да подрже наш апел и својим објавама допринесу да цела Србија стане на страну болесне деце.

                    Синдикат Запослених Полиције
                                     председник
                                     Дејан Ђукић
                                                 

No comments:

Post a Comment