ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ

ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ
Јединствена синдикална организација запослених у МУП Р.Србије основана 17.10.2017.год. у Неготину као самостални и независни синдикат, аутономан у односу на све синдикалне централе и као такав регистрован 02.12.2017.год. -ПСП- представља и заступа председник Игор Ђурђевић - контакт: 019/542-955; 956; 957; 069/22-33-513; E-mail: policijski.sindikalni.pokret@gmail.com ; Адреса централе: Момчила Ранковића 2, 19300 Неготин. [Рег.бр.24442; м.бр.17900536; пиб: 109931569]

Тендер МУП-а за газирана пића и енергетске напитке

Сурфовањем интернетом, једноставним претрагама Googl-а дођосмо до одређених сајтова-портала који се тичу јавних набавки. Након регистровања и даљим задавањем одређених параметара претрага стигосмо до података који се тичу "Тендера" у којима се као наручилац наводи Министарство унутрашњих послова.
Прегледом тих тендера, између осталог дошли смо до неких сазнања која се тичу "насталих трошкова" за наручиоца о чему смо већ писали у текстовима ~ТРОШКОВИ ПРОПАЛИХ ТЕНДЕРА (-1-)~ и ~ТРОШКОВИ ПРОПАЛИХ ТЕНДЕРА (-2-)~, а где се збирни износ тих насталих трошкова "пропалим" тендерима, у финалним збирним износима вероватно може приказати више-милионски.
У главном, поред тога, утврдисмо и да у досадашњем периоду, и упркос најавама и обећањима о предстојећој подели фамозне униформе за припаднике -ИЈП- заправо нема ништа, односно да до расписивања тендера за набавком такве униформе никад' није ни дошло, а што нас је логично навело да се питањем обратимо надлежној служби МУП-а о чему смо детаљније образложили у тексту ~УНИФОРМА ЗА ПРИПАДНИКЕ -ИЈП-~.
У исчекивању одговора по том конкретном питању (ако до каквог повратног одговора и дође), у међувремену, даљим упоредним прегледима расположивих садржаних података на тим доступним порталима, а вођени уверењем да "кад'-ако неко жели да сакрије некакав податак од погледа, не закључава га тамо где ће га свако тражити, већ га изложи и измеша у мору других јавних података на јавном месту", дођосмо до доста (по нашим скромним критеријумима) фрапантних сазнања! Једно од њих је свакако и сазнање које се тиче наручене набавке енормних количина Кока-коле, Фанте, Ред-була, Гуарана и других сличних " маркираних" газираних безалкохолних пића и енергетских напитака, онако баш у складу с'актуелним мерама штедње!
______________________________________
Д о д а т а к     а у т о р а:

|>>> Дигресија...подсетио бих своје саборце из ИЈП на период средине 2016.године када је, током ангажовања на оним караулама, под оним условима о чему је толико већ било речи, настао текст ~Одупри се условљавању за учлањивање у синдикате који користе муку у којој се налазиш и покушавају те купиту балоном воде!!! На воду, као и на ваздух, полажеш елементарно право и свакако послодавац је дужан да ти то обезбеди...Својим приступањем у такву организацију дајеш јој легитимитет за даље дезавуисање и продају магле...Пробуди се!!!~ који је на неки начин и иницирао даљи настанак и формирање ПСП као синдикалне организације... Ето да подсетим и на "водоношу" због кога фактички и настасмо...ех да смо тада знали за ове Кока-коле и Гуаране...толико...Игор Ђурђевић <<<|
_____________________________________

У даљем (доњем) приказу састављеног од тзв. Скрин-шотова уочених-прегледаних података са страница тих портала, могу се уочити тачни податци о нарученој набавци из периода април/мај месец текуће године тих пића и напитака... 

Ако неко располаже сазнањем ко све то користи, на кој начин и који период (до следеће такве набавке) може нам јавити... Захваљујемо.

20.06.2017.год.
у  Н е г о т и н у        |>>>-ПСП инфо-<<<|

                        facebook page

No comments:

Post a Comment